Skifte av filter og sommerkassett 15. juni

Våren er her, og det er på tide å skifte filter og – for de som har – sette inn sommerkassett i ventilasjonsaggregatene. Vaktmester utfører dette torsdag 15. juni.

Sommerkassetten må hentes frem og settes ved kjøkkenbenken – hvis ikke blir den ikke montert.

Et følgeskriv fins her.

De som ønsker å bestiller sommerkassett, ta kontakt med styret. Sommerkassetten er en enhet som erstatter varmegjenvinningsenheten som sørger for at 70% av varmen på utluften blir gjenvunnet. Kassetten har altså ingen oppvarmingsfunksjon og passer perfekt om sommeren. Kostnaden er omkring kr. 1000,-.

For at beboerne skal slippe å levere inn nøkler til leiligheten, har styret gitt tillatelse til at vaktmester kvitterer ut en hovednøkkel for å komme inn i leilighetene.

Skulle det være noen som ikke ønsker at vaktmester låser seg inn i leiligheten for å skifte filter og kassett, ta kontakt med Raymon Bjørstad på tlf 47972353. Det vil da bli gjort en avtale med den enkelte slik at den som ønsker å være tilstede under arbeidet får det.